Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA a dat LOVITURA: Anunțul făcut de Direcție și care are legătură cu Lukoil

lukoil

Lukoil Romania va asigura in urmatorii 4 ani carburanti auto, pe baza de card de credit si bonuri valorice, pentru autoturismele Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Acordul cadru, atribuit in data de 16 septembrie de catre DNA, in urma unei licitatii deschise, are o valoare finala cu TVA de peste 5,86 milioane lei (peste 1,3 milioane de euro) si este finantat din fonduri bugetare, scrie Hotnews.ro.

Citește și: LOVITURĂ DNA pentru Liviu Dragnea: Ce a făcut el la Referendum e grav și trebuie pedepsit

In afara de Lukoil, pentru castigarea acestui contract au mai depus oferte OMV Petrom Marketing si Rompetrol Downstream.

"Furnizorul va prezenta autoritatii contractante lista statiilor de distributie carburant, de pe intreg teritoriul tarii, unde se poate face alimentarea, inclusiv toate datele de identificare (adresa, program, nr. telefon etc.). Furnizorul trebuie sa aiba minim 2 statii de distributie in fiecare judet din care una in resedinta de judet, iar in Municipiul Bucuresti, minim o statie in fiecare sector, unde sa se poata alimenta cu carburanti pe baza de card de credit si bonuri valorice.

Citește și: SCANDAL imens cu Sorin Oprescu și gardienii de la arestul Poliției București

Furnizorul va asigura o limita de credit in valoare de min. 200.000 lei pentru cardurile de carburant", se arata in Caietul de Sarcini al acestei licitatii.

"Calendarul estimativ al aplicarii procedurii de incheiere a acordului cadru: 01.01.2016 - 01.01.2020. Calendarul estimativ al incheierii contractelor subsecvente: patru contracte subsecvente corespunzatoare anilor bugetari 2016, 2017, 2018 si 2019.

Citește și: BOMBĂ în dosarul Sorin Oprescu: Rareș Bogdan și Cozmin Gușă veneau cu surse de la DNA

Cantitatile estimate de carburant auto, ce urmeaza a fi achizitionate pe baza de card si bonuri BVCA, de catre autoritatea contractanta, intr-o perioada de 48 luni sunt: - Cantitatea minima a acordului cadru 888.000 litri (Benzina fara plumb, cifra octanica minima 95 - 753.600 litri si motorina euro 5 - 134.400 litri), iar cea maxima 1.154.400 litri (Benzina fara plumb, cifra octanica minima 95 - 979.680 litri si motorina euro 5 - 174.720 litri);

Citește și: HALUCINANT Ce le-a zis Oprescu procurorilor: Banii aparțin tatălui meu mort, am uitat de ei

Cantitatea minima a celui mai mare contract subsecvent este: 222.000 litri (Benzina fara plumb, cifra octanica minima 95 - 188.400 litri si motorina euro 5 - 33.600 litri), respectiv cantitatea maxima totala a celui mai mare contract subsecvent este: 288.600 litri (Benzina fara plumb, cifra octanica minima 95 - 244.920 litri si motorina euro 5 - 43.680 litri)", se arata in anuntul de participare la licitatie.

Valoarea estimata initial a acestui acord cadru a fost de peste 7,8 milioane lei. Valoarea finala cu TVA a contractului atribuit catre Lukoil de catre DNA a fost de peste 5,86 milioane lei (peste 1,3 milioane de euro). In cadrul procedurii au mai depus oferte OMV Petrom Marketing si Rompetrol Downstream.

In baza acestui acord cadru se vor atribui contracte subsecvente, insa fara reluarea competitiei in SEAP.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.