Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA a decis: Victor Pițurcă scapă de 'beciul domnesc'

Fostul selecționer aș echipei naționale de fotbal, Victor Pițurcă, scapă din malaxorul DNA. Procurorii anchetau modul în care s-a întrerupt contractul dintre Pițurcă și FRF și au decis clasarea dosarului.

"A rezultat din actele dosarului că, în cauză, nu poate fi pusă în mişcare acţiunea penală deoarece, conform articolului N punctul 2 din contractul invocat în plângere, raporturile de muncă pot înceta oricând prin acordul părţilor. Plata despăgubirilor despre care se vorbeşte în plângerea penală ar fi devenit incidentă doar în situaţia prevăzută de articolul N punctul 5 din acelaşi contract, text care stipulează denunţarea unilaterală a contractului de către oricare din părţi", arată DNA, informează Mediafax.

În ordonanţa de clasare se subliniază că, fiind vorba de un act bilateral, niciuna din părţi nu datorează niciun fel de despăgubiri.

"În legătură cu susţinerea din plângere, conform căreia nu s-a respectat articolul 35 alineatul 4 litera J1 din statutul Federaţiei Român de Fotbal, aceste dispoziţii nu se aplică speţei de faţă, contractul de muncă fiind încheiat şi, respectiv, reziliat, exact de aceleaşi persoane îndrituite la aceasta; prevederile din statut menţionate se referă la eliberarea din funcţie ca act de voinţă al Federaţiei şi nu la acordul bilateral de care vorbeam mai sus", conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.