Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA a găsit lista unde se ținea evidența SPĂGILOR încasate de Horia Uioreanu, arestat preventiv pentru corupție

uioreanu


Potrivit unor surse judiciare, în agenda predată la DNA, de Răzvan Pop, şeful de cabinet al preşedintelui CJ Cluj, apar numele unor oameni de afaceri importanţi din judeţul Cluj şi din alte judeţe, Bucureşti sau Galaţi, care au derulat afaceri de ordinul zecilor de milioane de euro cu instituţia condusă de Horea Uioreanu sau care au derulat afaceri cu regiile subordonate instituţiei, între care Aeroportul Internaţional Cluj Napoca.

Surse judiciare susţin că sumele de bani cu care oamenii de afaceri sunt trecuţi în agenda celebră a lui Răzvan Pop, variază de la 5.000 de lei la 50.000 de euro şi că toţi aceştia vor fi chemaţi în perioada următoare la DNA pentru a da explicaţii sau pentru a fi inculpaţi. Aceleaşi surse judiciare au mai declarat că în total sunt peste 30 de oameni de afaceri dar şi primari ai unor comune conduse de primari liberali şi nu numai, dar şi angajaţi de la Consiliul Judeţean Cluj, care fie au primit la rândul lor mită, fie au dat mită reţelei patronată de preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu.

 

Pentru a nu periclita ancheta penală, numele acestor oameni de afaceri care apar în agenda lui Răzvan Pop, nu vor fi făcute publice.

Horea Uioreanu a fost arestat după ce ar fi primit mită de la doi afacerişti clujeni, Vasile Pogăcean şi Ioan Bene, aproape jumătate de milion de lei pentru a aviza plăţi restante la unele lucrări de investiţii derulate de Consiliul Judeţean Cluj la Aeroportul Internaţional Cluj sau pentru a cere de la Ministerul Dezvoltării Regionale, sume de bani pentru plata unor lucrări legate de introducerea unor reţele de apă în zona rurală.

sursa: evz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.