Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA a reținut telefonul unui deputat PNL la o ședință de strategie a aripii Orban

smartradio.ro
uber telefon

Fostul lider PNL Ludovic Orban a povestit miercuri, la Realitatea Plus, că în timp ce se afla cu unii colegi liberali pentru a-și plănui strategia politică, la hotelul 'Valea cu Pești' din Argeș, deputatului PNL Adrian Miuțescu i-a fost reținut telefonul.

„Noi am avut o intalnire la Valea cu Pești, pe malul lacului Vidraru, câțiva colegi, să discutăm, să gândim strategia de perspectivă, și în timpul acelei întâlniri au venit doi ofițeri de poliție judiciară. Acolo, nu acasă la dl Miuțescu. Cum adică, de unde știau că dl Miuțescu e la Valea cu Pești? Au venit cu mandat dat de procuror. Dl Miuțescu este parlamentar, asta are normal forma unei percheziții informatice. Dar dl Miuțescu nu a opus rezistență, a predat telefonul în baza mandatului respectiv pentru că nu are nimic de ascuns. Atenție, nu i s-a comunicat nicio calitate, i s-a spus doar ca e vorba de o cercetare in rem si procurorul a dispus confiscarea telefonului”, a povestit Orban.

La câteva zile după acest episod invocat de Orban, deputatul PNL Adrian Miuțescu, lider PNL Argeș, s-a dezafiliat de la grupul parlamentar liberal și a luat calea 'disidenților' din jurul fostului lider PNL Ludovic Orban.

----

Când DNA i-a reţinut telefonul, deputatul Miuţescu era cu Ludovic Orban, la Cabana “Valea cu Peşti”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.