Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA cere ÎCCJ arestarea lui Cristian David în această seară

cristian david catuse

Procurorii anticorupţie au finalizat referatul cu propunerea arestării preventive în cazul fostului ministru al Internelor Cristian David reţinut, miercuri, pentru luare de mită, şi vor înainta propunerea, miercuri seară, unui judecător de drepturi şi libertăţi de la ICCJ.

Surse judiciare au precizat că anchetatorii au finalizat redactarea referatului prin propun arestarea lui David şi că îl vor înainta în cursul serii unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Anterior, avocatul lui Cristian David preciza, la ieşirea din sediul DNA, după reţinerea clientului său că procurorii vor cere în cursul zilei de joi arestarea preventivă a clientului său.

Cristian David a fost scos, miercuri, după aproximativ patru ore de audieri, din sediul DNA, cu cătuşe la mâini, şi a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au adus la cunoştinţă lui Cristian David că este urmărit penal pentru luare de mită şi au emis pe numele lui ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 500.000 de euro pentru a interveni, în 2007, la prefectul de atunci al judeţului Buzău, Cristinel Bîgiu, în cazul unui teren de 15 hectare.

DNA a precizat că în acelaşi dosar se fac acte de urmărire penală şi faţă de alte persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.