Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA dă iama în procurori

Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost reţinut miercuri seara de DNA în dosarul privind fapte de corupţie în legătură cu obţinerea frauduloasă a permiselor de conducere.

El a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri într-un dosar în care procurorii au efectuat miercuri mai multe percheziţii în judeţul Teleorman.

Procurorul Ovidiu Toma este suspectat că ar fi clasat un dosar pentru ca, în schimb, un nepot al său să obţină permisul de conducere, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Citește și: Cristi Borcea, adus cu mandat la DNA / UPDATE Audieri în legătură cu meciul cu Lazio

Solicitarea de clasare a dosarului ar fi fost făcută de comisarul Dănuţ Dobre, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Teleorman.

Conform aceloraşi surse, după ce Ovidiu Toma a dat soluţia de clasare a dosarului, comisarul Dobre a intervenit pe lângă un agent de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Teleorman, pentru ca acesta să-l declare admis la proba practică pe nepotul procurorului. Respectivul candidat a susţinut examenul şi a obţinut permisul de conducere categoria B în luna septembrie a acestui an.

Citește și: Tiberiu Nițu face noi precizări despre plecarea sa de la Parchetul General

În această cauză au fost efectuate miercuri dimineaţă mai multe percheziţii, inclusiv la Serviciul Poliţiei Rutiere şi la SPCRPCÎV Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.