Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA îi mai dă o lovitură Elenei Udrea: Ce se întâmplă cu denunţul acesteia

elena udrea dna

În 30 ianuarie 2015, Elena Udrea a depus un denunţ la DNA împotriva Laurei Codruţa Kovesi, a generalului SRI Florian Coldea şi a altor persoane. Ulterior, Udrea a fost audiată de procurorii DNA pentru a-și susține acuzațiile.

Joi, 12 martie, DNA anunţă oficial că nu va mai intreprinde nicio acţiune în legătură cu faptele denunţate de Elena Udrea, iar dosarul deschis pe această temă va fi clasat

Vezi AICI denunţul integral al Elenei Udrea!

Din administrarea probelor solicitate de le Elena Udrea, nu rezultat existența vreuneia dintre infracțiunile sesizate. Astfel, procurorii Secției de Combatere a Infracțiunilor Conexe a Infracțiunilor de Corupție au dispus clasarea cauzei cu privire la săvârșirea infracțiunilor sesizate prin denunț și disjungerea urmăririi penale și trimiterea dosarului la Secția de Combatere a Infracțiunilor de Corupție săvârșite de Militari, din cauza calității de militar pe care o avea una dintre persoanele vizate.

În motivarea soluției, procurorii Secției de Combatere a Infracțiunilor Conexe a Infracțiunilor de Corupție au arătat că faptele sesizate nu au corespondent în realitate, acuzațiile formulate sunt generice, din denunț nu rezultă indicii rezonabile că s-ar fi comis vreo infracțiune.

La data de 12 martie 2015, procurorii Secției de Combatere a Infracțiunilor de Corupție săvârșite de Militari, după valorificarea materialului probator administrat în cauză, au dispus soluția clasării dosarului.

La baza motivării soluției, procurorii militari au reținut caracterul general, subiectiv și conjunctural al acuzațiilor formulate de către denunțătoare cu privire la existența unor infracțiuni ce ar fi fost comise de persoana vizată, dar nesesizate până la schimbarea situației juridice a petentei, fapte despre care ar fi luat la cunoștință de la persoane care nu i-au confirmat afirmațiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.