Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA îi verifică pe finii lui Bușoi

hotnews.ro
retea busoi

Care este povestea detaliata a despagubirilor acordate de ANRP finilor lui Cristian Busoi, candidat la primaria Capitalei? De la cine au cumparat acestia drepturile litigioase, cat au platit pentru ele, cat au castigat si cum se face ca la putin timp dupa ce primesc actiuni la Fondul Proprietatea ele apar si in declaratia de avere a lui Cristian Busoi? De notat ca toti trei evita sa spuna daca au vandut sau cumparat unii de la ceilalti actiuni la Fondul Proprietatea.

content-image

DNA sustine intr-un raspuns oficial ca ancheteaza acest caz, desi primele acte au fost solicitate inca din februarie 2015, insa de peste un an nu s-a intamplat nimic dosar, relateaza Hotnews.ro.

In declaratia de avere din 2010, care se completeaza pentru anul precedent, pentru 2009, Cristian Busoi declara un drept de creanta asupra a 15.765.634 (cincsprezece milioane) actiuni la Fondul Proprietatea. Acest drept de creanta inseamna ca Busoi avea promisiunea vanzarii acestor actiuni de la cineva. Intr-o declaratie de avere ulterioara, din 2012, Cristian Busoi raporteaza "dividente" incasate din actiuni la fondul proprietatea aferente anilor 2008-2009, respectiv 2010 si declara de aceasta data vanzarea a 16.000.000 actiuni la Fondul Proprietatea.

content-image

Continuarea aici

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.