Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA, reţinere de ultimă oră: Trafic de influenţă în justiţie

arest

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 23 februarie 2017, a inculpatei

FEHER VERONICA, fost grefier la Tribunalul Bistrița Năsăud, cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență în formă continuată.

Vezi şi: Cine ar putea fi noul purtător de cuvânt al Guvernului (surse)

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt: 

În perioada august 2016 – 14 februarie 2017, inculpata Feher Veronica a pretins și ulterior a primit suma de 100.000 lei și produse alimentare, de la o persoană - rudă a doi inculpați trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de omor.
Pentru această sumă de bani, inculpata i-a creat persoanei respective impresia că ar avea influență asupra magistraților din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud, însărcinați cu judecarea cauzei respective, în vederea emiterii unei soluții favorabile față de cei doi inculpați.
În cursul anului 2016, inculpata Feher Veronica, procedând în aceeași manieră, a pretins și primit de la o altă persoană mai multe produse alimentare. 
De data aceasta, inculpata a creat impresia că ar avea influență asupra unui magistrat din cadrul Judecătoriei Bistrița, în vederea emiterii unei soluții favorabile față de una dintre părți.

Vezi şi: Jurnalistă premiată de Ambasada SUA, concediată pentru că era 'apărătoarea DNA'

Inculpatei Feher Veronica i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, fiind prezentată la data de 24 februarie 2017 Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.