Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doar 3 din 10 candidaţi au promovat a doua a sesiune a examenului de Bacalaureat

Facebook
examen bacalaureat

Doar 3 din 10 candidaţi din judeţul Brăila au promovat la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat, dintre cei 360 absolvenţi care au participat examen, doar 110 reuşind să promoveze, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila.

După afişarea rezultatelor finale, procentul de promovare a ajuns la 30,6%, faţă de 28,06% înainte de rezolvarea contestaţiilor.

Rezultatele examenului de Bacalaureat au fost contestate în Brăila de jumătate din numărul candidaţilor, din cei 360 absolvenţi din seria curentă şi seriile anterioare care au participat la probe, 176 au cerut reexaminarea lucrărilor.

La proba de Limba şi literatura română s-au depus 63 de contestaţii, la proba obligatorie a profilului s-au depus 56 de contestaţii, iar la alegere a profilului şi specializării 57 de contestaţii.

În total, la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat au fost înscrişi 456 candidaţi, dintre care 360 s-au prezentat la probe, 110 au reuşit să promoveze examenul, iar doi candidaţi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.