Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doar 9 zile de recuperare medicală, în loc de 18 luni, cât i-au recomandat, ca să meargă din nou

Spitalul Sfantul Sava
rrr

Robert a suferit un grav accident rutier în Zanzibar. A intrat o cisternă de mare tonaj în autoturismul pe care-l conducea. Nu-și mai amintește nimic de atunci. A avut fractură de coloană cervicală și a fost operat în Kenya.

După 15 zile de la operație, nu-și putea mișca nici mâinile, nici picioarele. Medicii i-au spus că are nevoie de 18 luni pentru a se recupera. A luat decizia să vină în România pentru recuperare medicală.

”Sunt în spitalul Sfântul Sava de 12 zile. Timp de 9 zile am lucrat intens și deja pot să merg. Piciorul stâng și-a revenit în totalitate, iar piciorul drept începe și el să-și revină și îl mișc foarte bine. Am început să mișc degetele de la mâini. În 9 zile!

content-image

Aici, totul s elucrează intens, se simt toate exercițiile pe care le fac, în recuperarea mea. Și eu sunt uimit, pur și simplu! În Kenya, îmi spuseseră că am nevoie de 18 luni ca să mă recuperez. Aici, în 9 zile,  picioarele mele funcționează, am și mers. O să-mi revin sută la sută, în mult mai scurt timp, adică eu zic că în maximum două luni, o să fiu pe picioare”, spune Robert, pacient al Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov.

Robert urmează un program intensiv de recuperare medicală,  cu mai multe proceduri diferite urmate zilnic, de kinetoterapie, fizioterapie și masaj medical.

În Spitalul Sfântul Sava, recuperarea medicală se face în regim de internare, în saloane cu 2 sau 3 paturi. Toate echipamentele spitalului sunt inovative, iar terapiile sunt executate de personal super specializat, cu experiență și rezultate superlative.

În cinci ani de funcționare, Spitalul Sfântul Sava a înregistrat peste 5.000 de cazuri de pacienți recuperați medical, de la cazuri foarte grave, inclusiv aflați în stare vegetativă, până la recuperare după intervenții chirurgicale ale membrelor.

Spitalul Sfântul Sava este construit de la zero, din fonduri exclusiv private și nu beneficiază de niciun fel de subvenție de la stat.

Înregistrează cele mai bune rezultate în recuperarea medicală, datorită eforturilor echipei formate din 11 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 47 de asistenți și 45 de infirmiere. Numărul maxim de pacienți ce pot fi internați simultan este 118, din care 18 în regim de terapie intensivă. Toate saloanele beneficiază de instalații de oxigen și sunt prevăzute cu sistem de monitorizare video, 24 de ore din 24.

content-image

Date de contact: Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.