Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doar Geoană mai lipsea din scandalul Eurovision! Secretarul general adjunct al NATO: 'Victoria Ucrainei arată imensul sprijin public pentru această ţară'

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea geoana

„Dacă tăcea, filosof rămânea”, ar putea spune „avocatul diavolului” atunci când aude poziția luată de Mircea Geoană și mai ales funcția pe care o ocupă. Victoria Ucrainei la concursul Eurovision arată "imensul sprijin public" de care beneficiază această ţară atacată de Rusia, a apreciat duminică secretarul general adjunct al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), Mircea Geoană, informează AFP, relatează Agerpres.

"Am văzut ieri (sâmbătă) imensul sprijin al publicului (pentru Ucraina) în toată Europa (...). Fără îndoială, cântecul era minunat", a subliniat Mircea Geoană înaintea reuniunii de la Berlin a miniştrilor afacerilor externe al ţărilor NATO, adăugând că ruşii "au lansat războiul cel mai brutal şi mai cinic de după Al Doilea Război Mondial".

Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, a câştigat Eurovision 2022 cu piesa "Stefania", în urma finalei ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sala Pala Olimpico din Torino. Ucraina a primit 631 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.