Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doar în România se poate: Poliția a emis ordin de protecție împotriva unei femei de 83 de ani, după ce ar fi încercat să își otrăvească ginerele de 48 de ani

trupe speciale interventie protectie

Un ordin de protecție a fost emis pentru o vârstnică de 83 de ani din Ilfov, după ce ar fi încercat să își otrăvească ginerele și pe fiul acestuia.

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov informează că vineri seara, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați de către un bărbat de 48 de ani că, atât el, cât și fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicați cu o substanță de culoare gri găsită în mâncare, care cel mai probabil este mercur, scrie mediafax.ro.

Polițiștii au constatat că a existat un conflict în familie, iar o femeie în vârstă de 83 de ani „ar fi distrus un bun din locuință”.

Criminaliștii au ridicat o „substanță de culoare gri, atât din mâncare, cât și dintr-un ambalaj din plastic” pentru expertiză.

Cei doi bărbați au ajuns la spital. Femeia în vârstă de 83 de ani este și ea la spital, pentru îngrijiri medicale, față de aceasta fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.