Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doar o treime dintre participanţii la Bursa Generală a Locurilor de Muncă au fost selectaţi pentru încadrare

BAT Romania
BAT angajati
La bursă au fost prezenţi 110 angajatori, mai mulţi decât confirmaseră anterior, care au oferit 956 de locuri, iar numărul participanţilor în căutarea unui loc de muncă a fost de 1.258.

AJOFM Suceava a organizat, vineri, după trei ani de pauză, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în Suceava, Gura Humorului şi Fălticeni.

În spaţiul bursei, alături de angajatorii interesaţi în recrutare de personal, au fost organizate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilităţi de inserţie pe piaţa muncii, respectiv tineri NEETs, viitori absolvenţi ai promoţiei 2022, persoane cu dizabilităţi, refugiaţi din Ucraina sau din alte state terţe.

De asemenea, cei interesaţi s-au putut înscrie la cursuri de formare profesională, au putut solicita consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spaţiul Economic European prin reţeaua Serviciilor Publice de Ocupare europene EURES sau au primit informaţii cu privire la antreprenoriatul social local şi noutăţile legislative din economia socială.

Ultima bursă a locurilor de muncă desfăşurată în format normal a avut loc în 2019, astfel încât organizatorii acestei ediţii au sperat ca la final să se înregistreze un număr mare de angajări, în condiţiile în care există în judeţ un deficit de forţă de muncă declarat de agenţi economici, dar şi un număr important de suceveni care nu au un loc de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.