Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doctorii de la Spitalul Providența al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei oferă, gratuit, consultanță medicală, telefonic și online

Mitropolia iasi

În perioada epidemiei de Covid-19, Spitalul ieșean Providența Mitropoliei Moldovei și Bucovinei oferă, gratuit, consultanță medicală, telefonic și online.

Pacienții beneficiază de sfaturi medicale avizate, după un program stabilit de fiecare medic în parte, potrivit Basilica.ro.

Citește și: Directorul general al OMS, amenințat cu moartea în plină pandemie! Tensiunile cu Taiwan escaladează

Managerul de dezvoltare al unității medicale, Nicoleta Dimitriu, a precizat pentru Radio Trinitas că deși programul medicilor este unul stabilit, acesta „poate fi extins în funcție de solicitări”.

Pentru pacienții care au nevoie de exerciții de kinetoterapie sau de consiliere duhovnicească, psihologică și nutrițională au fost luate măsuri speciale.

„Pentru pacienții de kinetoterapie vom oferi asistență online. Aceste servicii vor fi recomandate doar de medicii noștri specialiști din cadrul secției de recuperare medicală/reumatologie”.

Citește și: BÂLBELE continuă: Raed Arafat și Alexandru Rafila SE CONTRAZIC privind protecția oferită de măști împotriva coronavirusului

„În urma consultației online, dacă medicul decide că este nevoie de exerciții de kinetoterapie, acesta va transmite indicațiile personalului specializat care va contacta pacienții pentru exerciții specifice personalizate patologiei”, a mai spus Nicoleta Dimitriu.

Spitalul Providența al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei este unul multidisciplinar care, pe lângă consilierea medicală, oferă îndrumare duhovnicească (prin părintele capelan), suport psihologic prin psihoterapeutul spitalului și consiliere nutrițională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.