Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doctorița de 38 de ani din Constanţa și-ar fi luat viața cu o supradoză de analgezic

Radu Pop
Loredana Chircu

Doctorița din Constanța găsită fără suflare în cabinet a murit din cauza unei supradoze de analgezic, potrivit Antena 3.

Vorbim de un stop cardio-respirator survenit pe fondul unei intoxicații cu o substanță necunoscută, un analgezic opioid, potrivit unor surse din anchetă, folosit de obicei în tratamentul durerilor cronice și severe eliberat doar pe baza de rețetă specială pentru substanțe narcotice.

Depășirea dozei recomandate duce la probleme respiratorii, comă și deces, iar doza letală este de aproximativ 2-3 miligrame pentru cele mai multe persoane.

Doctorița în vărstă de 38 de ani a fost găsită ieri dimineață de către colegi decedată într-o cameră dintr-o clinică privată, acolo unde fusese de gardă întreaga noapte, iar lângă trupul neînsuflețit polițiștii au găsit două seringi goale.

Se pare că femeia își injectase un cocktail medicamentos din care făcea parte și acest analgezic opioid.

Decesul medicului este considerat moarte suspectă, însă polițiștii par să aibă suficiente probe pentru a merge pe varianta sinucederii.

Doctorița era căsătorită și avea o fetiță

Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În urmă cu numai câteva zile, Loredana Chircu a postat un mesaj emoţionant în memoria unui reputat medic din Constanţa, răpus în urmă cu un an de COVID-19.

"A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri....

Ne e greu fara dumneavoastră,să știți....

Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni.... Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească... In noaptea asta fac de garda in onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie", scria Loredana Chircu, în urmă cu trei zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.