Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT - Actele normative ce vor fi dezbătute în şedinţa de Guvern

guvern

Stiripesurse.ro vă prezintă actele normative ce urmează a fi dezbătute în şedinţa de Guvern de miercuri, începând cu ora 12.00:

I. PROIECTE DE HOTĂRÂRE

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind actualizarea valorii de inventar ale unor bunuri aflate în domeniul public al statului și în administrarea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc.

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea și completarea anexei nr. 73 la Hotărârea Guvernului nr. 971/2002 privind atestarea domeniului public al județului Botoșani, precum și a municipiilor, orașelor și comunelor din județul Botoșani.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea stemei comunei Cernătești, județul Buzău.

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Memorandumului de Înțelegere între Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor din România și Autoritatea de Informații Financiare – Unitatea de Informații Financiare din Sfântul Scaun/Statul Cetății Vaticanului privind cooperarea în domeniul schimbului de informații financiare având legătură cu spălarea banilor și finanțarea terorismului.

5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unei cantități de motorină și acordarea acesteia ca ajutor umanitar intern de urgență, cu titlu gratuit, în sprijinul populației afectate din județul Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.