Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT ALERTĂ Aproape 90% din reacțiile adverse din ultimele 24 de ore sunt cauzate de vaccinul AstraZeneca

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunțat vineri că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 19.125 de persoane și au fost raportate 115 reacții adverse.

DOCUMENTUL poate fi consultat AICI

Astfel, au fost vaccinate cu prima doză 17.707 de persoane, iar cu a doua 1.418. 7.841 de persoane au primit vaccin Pfizer, iar 11.284 vaccin AstraZeneca. Vaccin Moderna nu a fost folosit în ultimele 24 de ore, stocul pentru prima doză fiind epuizat. Rapelul cu vaccinul Moderna va începe în 4 martie.

Citește și: Florin Cîțu, uimit de protestul polițiștilor: ‘Nu înțeleg rostul acestor proteste. Așa ceva nu se poate, nu poți să ai performanță când numești oameni pe două luni’

De la începutul campaniei de vaccinare au fost imunizate 890.068 de persoane, dintre care 615.965 au primit și cea de-a doua doză de vaccin.

Conform CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost întregistrate 115 reacții adverse, 4 de tip local și restul de tip general. 97 au fost raportate după vaccinul AstraZeneca, 4 după Moderna și 14 după Pfizer.

Citește și: Florian Bodog: ‘Vlad Voiculescu este un mare mincinos! Ar trebui să se apuce de treabă, dar el nu prea vrea să muncească’

De la începutul campaniei de vaccinare au fost înregistrate 5.068 de reacții adverse, 690 de tip local și 4.378 de tip general.

CNCAV menționează că 13 reacții adverse sunt în curs de investigare.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Ateul comunist Nicolae Ceaușescu s-a implicat în salvarea Schitului Prodromu. USR PLUS militează fățiș pentru revenirea anilor de ateism de pe vremea comunismului’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.