Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Cum a fost rupt în bătaie manelistul Florin Salam de interlopii din clanul Duduianu

www.romaniatv.net
Florin Salam

Florin Salam și alți maneliști ar fi fost rupți în bătaie de interlopii clanului Duduianu, din București! Polițiștii au făcut, marți, 11 percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj. 13 persoane au fost duse la audieri în acest caz și reținute.

Interlopii le cereau maneliștilor și 100.000 de euro ca să nu îi bată. Totul se întâmpla fie după petreceri, fie se duceau peste ei în case.

Citește și: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Faceți investițiile din bani europeni’

Potrivit IGPR, peste 100 de polițiști au participat la cele 11 percheziții domiciliare.

În cuprinsul ordonanței de reținere a celor 13 interlopi, procurorii notează că ”În perioada octombrie 2017 - iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 de euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”.

Citește și: Cristoiu: ‘Alegerile trebuie amânate. Între dreptul de a alege și dreptul de a nu purta mască, eu prefer dreptul de a nu purta mască’ .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.