Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Dovada că PNL visează la guvernare

Mai este mai bine de un an până la alegerile parlamentare în urma cărora se va schimba guvernul. Asta în mod normal și după cum e articulat sistemul constituțional și mai ales după cum evoluează jocurile politice de la București nu sunt șanse prea mari să avem anticipate sau Guvernul Ponta să plece mai repede.

Asta în mod normal... În curtea PNL însă unii șefi încep să tropăie a guvernare cu orice preț. Altfel ce logică ar avea formularele distribuite în teritoriu prin care oamenii sunt invitați să expună în scris la ce funcție aspiră.

Nu miră pe nimeni că se vorbește de candidatura la primărie, la un consiliu local sau un consiliu județean. Așa e normal să fie în orice partid care se pregătește de alegerile locale.

Numai că în document se face vorbire de funcții numite, de funcții centrale și locale venite doar pe linie guvernamentală: șef de deconcentrată, ministru, secretar de stat...

Și pentru a demonstra că nu se joacă cei de la PNL Timiș au pus și un Motto acestei acțiuni: ”Orice soldat are în raniță bastonul de mareșal”:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.