Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT | Florin Cîțu își depune candidatura la președinția PNL - Moțiunea 'România liberală': Principalele angajamente și strategii

romania liberala

Premierul Florin Cîțu își depune astăzi în mod oficial candidatura pentru președinția partidului, după ce ieri același lucru l-a făcut și Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîțu își dorește să dea un mesaj de forță înainte de startul oficial al campaniei electorale interne și i-a chemat la București pe toți liderii de organizații județene care au anunțat că-l susțin ca să-i fie alături la depunerea candidaturii.

Potrivit propriilor declarații, 36 dintre cei 48 de lideri de filiale îl susțin până în acest moment. Asta ar însemna peste 3.500 de voturi la congres din totalul 5.000, dar tabăra Orban susține că mulți delegați din organizațiile ale căror lideri și-au anunțat susținerea pentru Florin Cîțu nu vor vota cu premierul.

Moțiunea cu care Florin Cîțu candidează pentru șefia PNL se intitulează „România liberală”. Documentul integral poate fi consultat AICI! (.pdf)

Contracandidatul său, Ludovic Orban, și-a depus ieri moțiunea de candidatură, un document de 40 de pagini în care promite, printre altele, referendum intern pe model USR pentru luarea deciziilor importante, promovarea credinţei creştine şi a naţiunii, repararea legilor justiţiei modificate de PSD și UDMR și apărarea capitalului autohton.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie la București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.