Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Document INTERN al PLUS: cum a EXPLODAT partidul lui Cioloș la adresa PNL, în scandalul pe Primăria Capitalei

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

PLUS a fost pus pe jar de anunțul PNL privind susținerea lui Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei, anunț lăudat public de liderul USR Dan Barna. Adevărul.ro publică un document care arată disperarea din PLUS, dar și pretențiile partidului lui Dacian Cioloș de la USR.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament

Într-un document intern al PLUS, obţinut de Adevărul, liderii partidului ating mai multe puncte sensibile: 1. „PNL este un partid vechi, îmbătrânit în rele, care crede că accesul la putere este mai important decât societatea românească“; 2. Nicuşor Dan - „un candidat paraşutat prin forţă, orcât de mult l-am respecta“. 3. „Ne dorim o clarificare internă a USR cât de rapid se poate“. 5. „Avem trei opţiuni pentru Bucureşti“. (...) Putem să continuăm şi să îl susţinem pe Vlad Voiculescu la Bucureşti, să negociem cu Nicuşor Dan o formulă de echipă în care ne asigurăm că primăriile de sector şi consiliile din Bucureşti nu sunt parazitate de clienţii de casă ai PNL sau să îi oferim sprijin lui Nicuşor Dan, dar să mergem cu candidaţi ai Alianţei pe partea de sectoare şi consilii. Indiferent care va fi decizia finală, vom face cea mai bună alegere pentru bucureşteni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.