Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Mircea Diaconu, Ilan Laufer și Alexandru Ion Coita au bătut palma pentru Pactul pentru salvarea naturii românești

”O ROMÂNIE VERDE ȘI CURATĂ — Pactul pentru salvarea naturii românești devine parte integrantă a proiectului România 10 în 10”, este anunțul pe care Mircea Diaconu, Ilan Laufer și Alexandru Ion Coita îl fac, după ce au pus bazele unui nou proiect.

Platforma Social Liberală, fondată de Laufer și Coita, l-a cooptat, în noul proiect, și pe actorul Mircea Diaconu, fost candidat la alegerile prezidențiale.

Citește și: Românii și-au pierdut răbdarea! Klaus Iohannis s-a panicat

„În această zi cu încărcătură deosebită pentru noi toți, i-am promis lui Mircea Diaconu că mă voi lupta și voi face tot ce ține de mine și de colegii din Platforma Social Liberală pentru a uni românii în jurul acestui proiect pe care mi l-am asumat astăzi. Cerem tuturor partidelor politice să semneze acest Pact vital pentru țară.”, a spus Ilan Laufer.

„Conservarea mediului și regenerarea naturii sunt cele mai importante teme politice de pe agenda europeană, la care trebuie să ne racordăm. România are nevoie urgentă de a stopa despădurirea și de a elimina deșeurile din natură, iar proiectul lui Mircea Diaconu de salvare a naturii românești este o prioritate zero pentru noi toți.”, a adăugat Alexandru Coita.

Citește și: Dușmanul lui Liviu Dragnea revine în PSD! Despre cine este vorba

”De ziua Unirii Principatelor Române, am fost îmbogățiți de viziunea unui OM, alături de care vom aduce o țară întreagă. Începând de astăzi, vom demara o amplă campanie la nivel național pentru a susține proiectul lui Mircea Diaconu. Salvarea pădurilor și eliminarea deșeurilor din natură devin de astăzi pilonii unei noi direcții pe care ne-o asumăm în cadrul primului proiect de țară al ultimilor 15 ani, România 10 în 10.

Pactul național pentru salvarea naturii românești este un apel la toți românii. Prin acesta, propunem un plan pe 10 ani de regenerare a pădurilor și o acțiune de curățenie generală în România, pentru a elimina complet și definitiv gunoaiele din natură.

Citește și: Vești pentru români! Apar noi modificări în Legea Pensiilor

Ducând la îndeplinire acest Pact, vom lăsa moștenire natura de poveste pe care am primit-o de la părinții și bunicii noștri.”, anunță cei trei semnatari ai pactului.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.