Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Plangere Penala: ACL acuza PSD de acte de violenta extrema / FOTO

ACL acuza reprezentantii PSD de acte de "violenta extrema" si anunta ca vor depune plangere penala impotriva acestora, cel mai recent incident pe care acestia il invoca este vandalizarea afiselor ACL din sectorul doi.

"Toată campania PSD de susținere a lui Victor Ponta este caracterizată de violență extremă, ură și instigare la încălcarea legii. Ieri noapte, un nou episod: panotajul stradal al ACL din sectorul 2, vandalizat! ACL sector 2 depune plângere penală", precizeaza co-președintele al ACL sector 2, Anca Boagiu.

Ea continua prin a da o serie de exemple ale acestei "violente extreme" de care acuza PSD-ul si implicit pe Victor Ponta.

"Disperarea de a obține și ultima funcție în stat care nu le aparține, PSD și Victor Ponta acționează cu violență extremă de toate tipurile, în toată țara:

- violență verbală: amenințări către angajații din instituțiile publice că vor fi dați afară dacă nu votează cu Victor Ponta;

- violență instituțională: amenințări către șefi de instituții deconcentrate că nu vor mai primi bani de la buget dacă nu-l sprijină pe Victor Ponta;

- violență fizică: membri ai ACL bătuți si cetățeni amenințati cu bătaia dacă nu votează cu Victor Ponta, mașini și sedii ACL stropite cu ulei ars.

Această violență și ură se manifestă și la nivel central. După episodul sinistru cu păsările moarte aruncate în curtea sediului de campanie al ACL, gest ce simbolizează amenințarea cu moartea la naziști, gherila PSD-istă a trecut la pasul următor. În ultimele 48 de ore de campanie electorală, huliganii PSD au intrat în dispozitivul vandalizării! Mișelește, la ceas de noapte, panotajul stradal al candidatului ACL, Klaus Iohannis, a fost devastat în sectorul 2 din București!", explica Anca Boagiu.

Aceasta cere ca Primaria Sector 2 si politita sa puna la dispozitia ACL inregistrarile video necesare pentru identificarea celor care au vandalizat afisele ACL.

"Alianța Creștin Liberală Sector 2 solicită Primăriei Sector 2 și Poliției să pună la dispoziție înregistrările video pentru identificarea infractorilor și depune plângere penală la parchet! Toate materialele electorale ale ACL au fost amplasate pe baza autorizațiilor emise de primarie iar distrugerea acestora reprezintă faptă penală! Ca și în cazul păsărilor aruncate în curtea ACL, nu ar fi de mirare ca PSD să spună că ACL și-a distrus propriile materiale. Acesta este motivul pentru care ACL sector 2 solicită înregistrările video ale camerelor de supraveghere aflate pe domeniul public!

Campania mizerabilă a PSD, bazată pe violență extremă și ură, ne arată cum va fi  România lui Victor Ponta: o țară distrusă, vandalizată, furată, infectată de mârșavia și ura PSD!", conchide Anca Boagiu.

Stiripesuese.ro va prezinta plangerea penala depusa de ACL la Parchet, impotriva celor care le-au vandalizat afisele: Plangere Penala.pdf

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.