Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Starea mentală și fizică a lui Joe Biden a fost pusă la îndoială de peste 100 de foști generali și amirali americani

Reuters
Joe Biden

Peste 100 de foști generali și amirali americani cer cetățenilor să-și apere țara de democrații care împing Statele Unite spre marxism și comunism. Într-o scrisoare deschisă, semnatarii pun la îndoială capacitatea lui Joe Biden de a conduce țara.

„Națiunea nostră este în mare pericol. Suntem într-o luptă pentru supraviețuirea noastră ca o republică constituțională, așa cum nu s-a mai întâmplat de la fondarea noastră în 1776. Conflictul este între suporterii socialismului și marxismului și suporterii libertăților constituționale”

Militarii în retragere acuză faptul că Democrații ajunși la putere în urma alegerilor de anul trecut deschid ușa socialiștilor și marxiștilor și susțin că  unele practici electorale ar fi „rasiste”, semnatarii scrisorii cerând intervenția FBI și a Curții Supreme pentru că se pregătește modificarea legislației astfel încât s-ar distruge corectitudinea alegerilor „permițând democraților să rămână mereu la putere”.

Noua administrație americană a lansat „un asalt” asupra drepturilor constituționale într-o manieră „dictatorială” prin emiterea a peste 50 de ordine executive peste capul Congresului, se mai arată în scrisoare.

Foștii generali și amirali americani mai acuză politica „granițelor deschise”, care încurajează traficul de ființe umane, cartelurile de droguri, terorismul. „Imigranți ilegali se revarsă în țara noastră aducând mari costuri economice, crime și voturi ilegale în unele state. Trebuie să restabilim controlul la frontiere și să continuăm construcția zidului”.

„China este cea mai mare amenințare externă pentru America. Stabilirea de relații de cooperare cu Partidul Comunist Chinez îi încurajează să progreseze în dominația mondială în domeniul militar, economic și tehnologic. Trebuie să impunem mai multe sancțiuni și restricții pentru a împiedica atingerea scopului lor și a proteja interesele Americii”, se mai afirmă în scrisoare.

Militarii în retragere consideră că revenirea SUA în acordul nuclear iranian va duce la obținerea de către Teheran a armelor nucleare împreună cu posibilitatea de export a acestora în Orientul Mijociu unde națiuni teroriste au drept scop „moarte Americii” și „moarte Israelului”.

„Starea fizică și mentală a Comandantului-Șef (Joe Biden, n.red.) nu trebuie să fie ignorată. El trebuie să fie capabil să ia rapid decizii de siguranță națională, zi și noapte”, mai afirmă semnatarii. Aceștia consideră că acțiunile democraților privind procedurile legate de codul nuclear ridică semne de întrebare despre existența unui lanț unic de comandă.

„Sub Congresul democrat și actuala administrație, țara noastră a luat o direcție de stânga spre socialism și o formă marxistă de guvernământ tiranic care trebuie să fie contracat de candidați în alegeri care vor apăra Republica Constituțională”, scriu foștii generali și amirali.

2021 Open Letter From Retir... by Kristina Wong

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.