Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENTUL care incendiază Turcia: Germania, acuzații GRAVE pentru Erdogan

© Murat Cetinmuhurdar, Presidential Press Service
Erdogan

Un document aflat în posesia Guvernului din Germania arată că Recep Erdogan are legături și chiar susține organizații teroriste. Acestea sunt informațiile cuprinse într-un document publicat de postul de televiziune TV-ARD.

Citește și: DOCUMENT- Răsturnare de situație în istorie: regele Mihai a ABDICAT de bună voie, în 1947

Citește și: Adriana Săftoiu, propunere neașteptată pentru candidații PNL

Potrivit documentului, partidul aflat la putere în Turcia şi preşedintele Recep Erdogan şi-au exprimat solidaritatea şi au desfăşurat acţiuni de susţinere în favoarea organizaţiei palestiniene Hamas, a Frăţiei Musulmane din Egipt şi opoziţiei islamiste din Siria, informează Digi24.

Acelaşi document arată că relaţiile dintre preşedintele Turciei şi aceste organizaţii s-au intensificat în ultimii cinci ani, de când Recep Erdogan a început să ia decizii care au dus către islamizarea ţării.

Informaţiile vin pe fondul unei situaţii tot mai tensionate între Turcia şi Occident, pe fondul zecilor de mii de epurări decise de puterea de la Ankara în urma puciului eşuat din 15 iulie.

„Nu-mi place deloc ce face Erdogan. Dar nu cred, aşa cum mulţi din partidul Verzilor, Social-Democrat sau Stânga o fac, că trebuie să întrerupem cooperarea cu Erdogan. Nu. Ne bazăm pe cooperarea cu el şi protejarea intereselor noastre, a responsabilităţilor şi asta presupune o cooperare raţională cu vecinii, fie că îţi place sau nu. Alternativa e mai rea”, spune Wolfgang Schaeuble, ministrul de Finanţe al Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.