Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENTUL prin care Garda de Mediu constată că Primăria Sectorului 1 este vinovată pentru criza gunoaielor

Romprest

Garda de Mediu a constatat, în urma unui control, că Romprest respectă prevederile legale, iar responsabilitatea pentru blocajul de săptămâna trecută a fost generat de lipsa de acţiune a Primăriei Sectorului 1. Compania Romprest a transmis nota de constatare către Guvern, Prefectură şi Primăria Capitalei, solicitând sprijinul pentru rerularea în regim de normalitate a serviciului de salubritate.

În documentul redactat în urma controlului Gărzii de Mediu, inspectorii fac o prezentare cronologică, pe şapte pagini, a evenimentelor care au dus la situaţia de blocaj, prezentând şi cadrul legal în materie.

"Constatările controlului sunt că Romprest a notificat la timp toate autorităţile asupra iminenţei acestei situaţii de blocaj. De asemenea, se confirmă că activitatea Romprest se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale aplicabile, iar autoritatea de control, Garda Naţională de Mediu, nu a dispus sancţiuni asupra operatorului. Aşadat, considerăm că am întreprins toate demersurile legale, iar deblocarea acestei situaţii îi revine Autorităţii contractante prin respectarea obligaţiilor legale", se arată în adresa trimisă de Romprest către Guvern şi PMB după primierea notei de constatare..

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.