Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dodon, privind prelungirea arestului său: Niciun argument sustenabil

captura Facebook
Igor Dodon

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, a fost ieri la Procuratura Anticorupție pentru a i se aduce la cunoștință demersul procurorilor privind prelungirea arestului la domiciliu.

Pe o rețea de socializare, Dodon a scris că nu s-a adus niciun argument sustenabil și nicio probă care ar motiva prelungirea arestului, transmite Știri.md.

"Ieri am fost la Procuratura Anticorupție pentru a mi se aduce la cunoștință demersul procurorului de a prelungi arestul la domiciliu. Straniu că de data aceasta a fost fără gălăgie și presă controlată, pregătită cu provocări.

Aceasta confirmă faptul că anterior totul era organizat de procurori și conducerea țării, însă după ce au văzut că acțiunile lor provocatoare se întorc împotriva lor ca bumerangul, în special după atacul murdar la adresa mamei mele, s-au speriat și, de data asta, au renunțat. Aproape de orice dată când merg la CNA, procuratură sau judecăți, erau prezente provocările și presa subordonată guvernării.

Probabil au înțeles că hărțuirea publică lovește tare în imaginea lor și în credibilitatea și așa foarte scăzută a procurorilor, din care motiv au fost puși pe pauză protestatarii cu ora și jurnaliștii subordonați puterii. La sate sunt zilieri, cei care muncesc onest cu ziua în agricultură. În Capitală sunt câțiva protestatari cu ora, doar că ei ar câștiga într-o oră cam cât ar primi un zilier pentru o săptămână de muncă în câmp.

Referitor la solicitarea de prelungire a arestului la domiciliu, niciun argument sustenabil, nicio probă care ar motiva prelungirea arestului. E foarte clar că de frică, dorința Maiei Sandu și PAS este să mă izoleze de societate și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei. Nu vor reuși…", a scris Dodon.

Reamintim că fostul șef de stat, Igor Dodon, a fost reținut pe 24 mai 2022 pentru 72 de ore, pe patru dosare penale, printre care trădare de patrie, corupție și îmbogățire ilegală.

Ulterior, judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu, iar cumnatul acestuia, bănuit în dosarul de îmbogățire ilicită, drept complice, a fost arestat în Penitenciarul nr. 13.

Igor Dodon a respins toate acuzațiile care i s-au adus și a declarat că poate proba fiecare sumă de bani care a fost ridicată de procurori din casa sa, acestea fiind legal acumulate din salariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.