Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dogecoin rămâne în afara indexului cripto 243-Coin creat de Standard & Poor's

dogecoin

Standard & Poor's a lansat recent o listă cu cele 243 incluse în indexul său criptografic, iar Dogecoin nu este una dintre ele. Indicele, care include monedele de top de pe piața cripto, nu include Dogecoin., monedă care este în prezent pe locul 8 pe lista criptomonedelor de top în funcție de capitalizarea pieței.

Indicele cripto a fost unul dintre cei cinci indici lansați de S&P Indices. Indicele cunoscut sub numele de S&P Cryptocurrency Broad Digital Market (BDM) a inclus atât protocoale bine cunoscute, cât și mai puțin cunoscute.

Excluderea Dogecoinului este o surpriză, având în vedere faima sa. Dar s-ar părea că proiectul memei nu a îndeplinit criteriile utilizate de S&P pentru fi pus în indice.

Alte monede și proiecte notabile precum Monero nu au reușit nici ele să intre în index.

Excluderile au fost cel mai probabil generate de neîndeplinirea regulilor de guvernanță cerute de S&P pentru a include o criptomonedă. Astfel, Monero este orientatá spre privacy, deci nu comunică la fel de multe date iar Dogecoin este o monedă creată în glumă.

O sursă familiară cu procesul de selecție al S&P a declarat pentru CoinDesk, că proiectul Dogecoin nu are (nici măcar) un Whitepaper.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.