Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adolescenţi au fost urmăriți 40 de kilometri de polițiști, după ce au furat o maşină

Doi adolescenţi din judeţul Hunedoara au fost urmăriţi pe o distanţă de aproximativ 40 de kilometri de poliţişti, după ce au furat o maşină din Deva. Ei au fost opriţi de un echipaj de Poliţie abia la intrarea în Haţeg. Unul dintre cei doi, în vârstă de 17 ani, a fost reţinut.

În noaptea de joi spre vineri, agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Deva au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula cu luminile de întâlnire stinse pe bulevardul Decebal din Deva, conform news.ro.

Pentru că maşina nu a oprit, echipajul de Poliţie a pornit în urmărirea autoturismului, acesta fiind blocat la intrarea în Haţeg, la o distanţă de aproximativ 40 de kilometri.

"După oprirea autoturismului suspect, ca urmare a legitimării celui aflat la volan, poliţiştii au stabilit că acesta este un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Hunedoara, iar în autoturism se mai afla un alt minor, în vârstă de 15 ani, din municipiul Deva. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că autoturismul respectiv a fost sustras de către cei doi minori, de pe raza municipiului Deva, acolo unde a fost parcat, fără a fi asigurat corespunzător, iar cheile de contact fiind lăsate în interiorul maşinii”, a transmis Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat şi conducere fără permis a unui autovehicul, iar adolescentul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.