Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adolescenţi de 15 ani bănuiţi de comiterea a opt furturi, reţinuţi de poliţiştii gălăţeni

Româna TV
furt

Doi minori de 15 ani, din judeţul Galaţi, bănuiţi de comiterea a opt furturi din autoturisme în numai trei săptămâni, au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, se arată într-o informare transmisă, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii gălăţeni au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 19 ani şi doi minori, de 15 ani, care pătrunseseră prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale din municipiul Galaţi.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi s-a stabilit că cei doi adolescenţi ar fi prezumtivii autori ai unui număr de opt infracţiuni de furt şi tentativă de furt din autoturisme, comise în perioada 17.03 - 05.04.2020, pe raza municipiului Galaţi.

Citește și: Avertismentul unui medic de la Matei Balș: 'Vârful pandemiei ar putea fi atins între Paște și 1 Mai, dar trei scenarii pot da toate calculele peste cap'

Aceştia ar fi acţionat pe timpul nopţii prin spargerea geamului portierelor sau profitând de faptul că acestea fuseseră lăsate neasigurate, sustrăgând din interiorul autoturismelor bunuri şi bani.

Cei doi minori au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările în această cauză, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi minori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.