Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi minori austrieci, o fată și un băiat, au plecat fără să plătească consumația la un restaurant: Au dat cu mașina peste patroană și au fugit în Croația

Pinterest
Politia Austria

Doi adolescenţi din Austria care au plecat de la un restaurant fără să plătească, iar apoi au lovit-o cu maşina pe proprietara restaurantului, au fost reţinuţi în Croaţia după mai multe zile de căutări, au anunţat autorităţile, citate de dpa.

Cei doi adolescenţi, o tânără de 16 ani şi un băiat de 17 ani, au fost daţi în urmărire în întreaga Europă, a anunţat vineri parchetul din oraşul Graz, din sudul Austriei.

Ei erau urmăriţi sub suspiciunea de tentativă de crimă după ce au plecat fără să plătească nota la restaurant şi apoi l-au lovit cu maşina pe proprietara restaurantului, potrivit poliţiei.

Parchetul din Graz a confirmat arestarea celor doi, sâmbătă, la o staţie de benzină din Croaţia, scrie agerpres.ro.

Patroana de 41 de ani al unui restaurant de sushi din Linz le-a stat în cale celor doi adolescenţi miercuri seară când încercau să plece fără să plătească şi a fost lovită de automobilul SUV în care se aflau.

Femeia a suferit o fractură a pelvisului şi prezintă răni la stomac şi plămâni, a declarat fiul ei pentru postul public ORF.

Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Verificând plăcuţele de înmatriculare, poliţiştii au descoperit că proprietara maşinii era mama adolescentei, care locuieşte în Graz.

În Austria, adolescenţii pot obţine permis de conducere la vârsta de 17 ani. Poliţia crede totuşi că tânăra de 16 ani conducea autovehiculul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.