Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adulţi şi trei copii, la spital în urma unuim teribil accident pe DN 1F, în judeţul Cluj

politie girofar

Doi adulţi şi trei copii au fost transportaţi la spital, duminică seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1F (E81), în localitatea Mera, judeţul Cluj. Cei trei copii, cu vârste între 6 şi 13 ani, nu aveau răni vizibile, dar erau în stare de şoc, iar părinţii lor au suferit mai multe traumatisme, potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, un accident rutier s-a produs, duminică seară, pe DN 1F (E81), în localitatea Mera, după ce un şofer de 36 de ani care conducea un autoturism înspre Zalău a virat la stânga peste marcajul longitudinal continuu. Astfel, maşina s-a ciocnit un autoturism condus spre Cluj-Napoca, de un şofer de 34 de ani.

Cei doi şoferi au fost testaţi, stabilindu-se că nu au consumat alcool.

Reprezentanţii ISU Cluj au anunţat că acolo au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, una pentru stins incendii, trei echipaje SMURD şi unul SAJ.

Pompierii au găsit persoanele implicate ieşite din cele două autoturisme.

"O familie cu trei copii, respectiv ocupanţii uneia dintre maşini, suferiseră traumatisme puternice şi necesitau asistenţă medicală de urgenţă. Pompierii le-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor medicale", au arătat reprezentanţii ISU Cluj.

Citește și: Suntem în alertă! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a depistat carne de pui cu gripă aviară

Femeia, de circa 30 de ani, are multiple traumatisme la picioare, la faţă şi o stare generală mai gravă, dar era conştientă şi cooperantă.

Bărbatul prezenta traumatisme la un picior, fiind conştient şi cooperant.

Cei trei copii, cu vârste de 6, 12, respectiv 13 ani, nu prezentau traumatisme vizibile, dar erau în stare de şoc, fiind necesar transportul la unitatea de primiri urgenţe pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

Unul dintre autoturisme emana fum şi prezenta scurgeri de hidrocarburi, după producerea accidentului, astfel încât a fost necesară intervenţia pompierilor pentru a evita producerea unui incendiu.

Un al doilea bărbat, de circa 30 de ani, a fost consultat de echipajele medicale, dar a refuzat transportul la spital.

Traficul a fost blocat în urma accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.