Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi angajaţi ISU au reuşit să salveze o femeie din apa râului Olt

autospeciala SMURD ISU

Doi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au reuşit joi să salveze din apa Oltului o femeie care anterior ameninţase că se aruncă în râu, potrivit unui mesaj postat pe pagina de facebook a instituţiei, notează Agerpres.

"Maistru militar Vlad Tudor şi plutonier major Enuş Victor, ambii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caracal, sunt eroii acestei zile! Cei doi pompieri se aflau cu autoturismul de serviciu la intrarea în municipiul Slatina şi au auzit pe staţia de emisie-recepţie momentul alertării de către dispecerul ISU Olt a forţelor Detaşamentului Slatina pentru salvarea unei femei care ameninţa ca se aruncă în râul Olt", precizează sursa citată.

Cei doi pompieri au ajuns la locul incidentului în mai puţin de un minut, au observat femeia în apă, în apropierea malului şi au intervenit imediat pentru a o salva.

"Au acţionat fără să stea pe gânduri şi au reuşit să o scoată pe femeie din apa rece. În scurt timp au ajuns la faţa locului şi echipajele din cadrul Detaşamentului Slatina, dar şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, poliţie şi jandarmerie. Împreună au format un lanţ uman şi au reuşit să o aducă pe femeie la mal, în siguranţă", se mai arată în postare.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, din comuna Curtişoara, a fost preluată de echipajele medicale, conştientă, cu hipotermie uşoară şi transportată la spital.

"Astăzi am reuşit în echipă, pompieri, poliţişti, jandarmi, cadre de la ambulanţă, fiecare a pus mâna, la propriu şi toţi au reuşit să salveze o viaţă. Le mulţumim tuturor celor care astăzi au făcut ca povestea să aibă final fericit şi îi asigurăm de întreaga noastră preţuire!", se mai spune în postarea ISU Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.