Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi argeşeni, reţinuţi după ce ar fi furat motorină din camioane parcate pe Valea Oltului

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi tineri din Argeş au fost reţinuţi de poliţiştii vâlceni pentru furt calificat, ei fiind bănuiţi că ar fi sustras câteva sute de litri de motorină din rezervoarele autocamioanele care staţionau pe timpul nopţii în parcări din localitatea Câineni, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la domiciliile celor doi au fost efectuate percheziţii, în urma acestora fiind identificate mai multe bunuri ce vor fi folosite în cadrul anchetei.

"Din cercetări a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 22 şi 25 de ani, din localitatea Bogaţi, judeţul Argeş, ar fi sustras în nopţile de 6/7 noiembrie 2023 şi respectiv 22/23 ianuarie 2024 aproximativ 660 de litri de motorină din rezervoarele autocamioanelor staţionate pe timpul nopţii în parcările din localitatea Câineni. Totodată, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele celor două persoane, au fost identificate mai multe bunuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind indisponibilizat şi un autovehicul", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea printr-un comunicat de presă.

Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, ei urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea luării unei măsuri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.