Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi băieţi de 17 ani şi 18 ani au fost agresaţi de alţi trei tineri pe o stradă din Slatina

bataie bucuresti

Doi băieţi de 17 şi 18 ani au fost agresaţi de alţi trei tineri, iar incidentul a avut loc pe o stradă din Slatina, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi marţi seară, cu privire la faptul că doi tineri ar fi fost agresaţi de către mai multe persoane, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina.
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina şi un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Schitu, în timp ce se aflau pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, ar fi fost agresaţi fizic de către 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din municipiul Slatina. În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Olt.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. De asemenea, a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.