Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că au adus, din Spania, un geamantan cu droguri

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au prins în flagrant doi bărbaţi care au adus din Spania un geamantan în care transportau şapte pachete de substanţă vegetală, cu privire la care există suspiciunea că sunt droguri de risc. Halucinogenele au fost aduse din Spania, cu autocarul. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, iar joi, vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, potrivit news.ro.

”La data de 8 martie 2023, doi bărbaţi, de 34, respectiv 36 de ani, au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce transportau, cu ajutorul unui autoturism, un geamantan. În urma controlului efectuat, în interiorul geamantanului, poliţiştii au descoperit şi ridicat 3 kilograme de substanţă vegetală, de culoare oliv, ambalată în 7 pachete. Drogurile ar fi fost expediate din Spania, cu un autocar, în care a călătorit şi unul dintre bănuiţi, care a supravegheat coletul în timpul transportului”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud.
Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate au deschis pe numele celor doi dosar penal pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc.
Miercuri, cei doi au fost reţinuţi, iar joi vor fi prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.