Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați au fugit din carantină la Iași, unde au fost duși pentru că nu au respectat izolarea: Polițiștii i-au prins

112 politia politie

Doi bărbați, de 27 și 35 de ani, au fugit joi dintr-un centru de carantină din Iași, sărind pe geam. Aceștia erau în carantină de mai puțin de 24 de ore, unde au fost duși pentru că nu au respectat izolarea la domiciliu. Cei doi au fost prinși de polițiști, anunță MEDIAFAX.

Doi bărbați, unul de 27 de ani și unul de 35 de ani, au fugit, joi dimineață, dintr-un centru de carantină din Iași. Cei doi se aflau în aceeași cameră, la etajul 1 și au sărit pe geam.

Citește și: Producătorii de medicamente: Rugăm populația să renunțe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea .

„Cei doi fugari sunt din Podu Iloaiei și respectiv Dancu (localități din județul Iași-n.r.), și fuseseră introduși în Centrul de Carantinã în data de 01.04.2020 pentru cã nu respectaseră mãsura izolãrii la domiciliu, instituită ca urmare a revenirii acestora din străinătate, din zone galbene (Marea Britanie și Grecia)", au anunțat reprezentanții DSP Iași.

La scurt timp după ce au sărit pe geam, cei doi bărbați au fost dați în consemn. Unul dintre ei a fost găsit în jurul orei 10.00, în zona Universitatii Alexandru Ioan Cuza, de un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist. Cel de-al doilea a fost prins în jurul orei 14.00, de polițiști.

Citește și: Ministrul Finanțelor: ‘Să știți că avem timp de reforme. Bineînțeles, că aparatul public este ineficient’

„Cei doi au fost reintroduși în carantină pentru un nou ciclu de 14 zile, au fost sancționați contravențional conform legilației în vigoare și fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conf. art. 352 al.1 Cod Penal. Pe numele acestora urmează să se emită documente de imputare pentru cheltuiala efectuată cu cazarea și masa acestora în Centrul de Carantină", se mai arată în informarea DSP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.