Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați au jefuit o locuință din Germania și au furat bunuri în valoare de 30.000 de euro

hoti spargere

Doi bărbați, de 30 și 35 de ani, sunt cercetați după ce ar fi furat bunuri în valoare de peste 30.000 de euro dintr-o locuință din Germania. Aceștia au fost arestați preventiv, marți, printr-o decizie a Judecătoriei Huși.

Poliţiştii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui și ai Secției 4 Poliție Rurală Huși au reținut doi bărbați, în vârstă de 30 și 35 de ani, din comuna Drânceni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, potrivit mediafax.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în 4 noiembrie 2023, suspecții ar fi sustras dintr-o locuință din Germania mai multe bunuri, în valoare de peste 30.000 de euro.

Polițiștii au făcut, luni, 4 percheziții domiciliare, unde au descoperit și ridicat toate bunurile furate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Bărbații au fost reținuți luni pentru 24 de ore, iar marți au fost prezentați judecătorului de dreptului și libertăți din cadrul Judecătoriei Huși, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.