Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de mare risc, au fost arestaţi preventiv

DIICOT
droguri diicot

Doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de mare risc au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, informează Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Covasna.

Potrivit sursei citate, bărbaţii au fost prinşi în flagrant în timp ce transportau drogurile cu o autoutilitară, acestea fiind ascunse în interiorul unor obiecte electrocasnice.

" În data de 05.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Covasna au dispus reţinerea pentru 24 de ore a 2 inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc. Măsura a fost dispusă după ce, la data de 04.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Covasna, împreună cu ofiţeri din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna i-au surprins în flagrant pe inculpaţi, în judeţul Covasna, în timp ce transportau cu o autoutilitară, droguri de mare risc, 102 grame de cocaină şi 319 de grame de amfetamină. Drogurile ambalate erau disimulate în interiorul unor obiecte electrocasnice, o cafetieră şi un aspirator, în interiorul autovehiculului" , se arată într-un comunicat de presă, remis miercuri AGERPRES.

Ulterior, cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Covasna pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Serviciul Criminalistic şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale Covasna, suportul tehnic fiind asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.