Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi care au incendiat o maşină la începutul lunii, în Brașov, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

huffingtonpost.co.za
catuse

Judecătoria Braşov a emis, miercuri, mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pe numele a doi bărbaţi care, la începutul lunii, au incendiat o maşină parcată pe o stradă din cartierul Tractorul din municipiul Braşov.

Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în noaptea de 2 spre 3 februarie, în jurul orei 2, cei doi, având feţele acoperite, ar fi incendiat un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Tractorul din municipiul Braşov prin aruncarea de lichid inflamabil pe acesta, provocând astfel arderea acestuia în proporţie de 60%, precum şi o pagubă în cuantum de 7.000 euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Radu Năstac, deocamdată nu s-a stabilit motivul pentru care cei doi ar fi incendiat respectiva maşină.

Totodată, sursa citată a precizat unul dintre cei doi bărbaţi este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru furt, şantaj şi loviri.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cele două persoane, care au dobândit calitatea de inculpaţi, cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.