Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi care încercau să vândă droguri în parcarea unui mall în Oradea au fost arestaţi preventiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Doi bărbaţi care încercau să vândă droguri în parcarea unui centru comercial din municipiul Oradea au fost arestaţi preventiv, în acest dosar fiind organizate un flagrant şi trei percheziţii, anunță AGERPRES.

Potrivit datelor comunicate de DIICOT şi IGPR, cei doi inculpaţi, de 22, respectiv 26 de ani, au fost prinşi în flagrant, marţi, în parcarea unui centru comercial din Oradea, în timp ce încercau să vândă 113 pastile de ecstasy în schimbul sumei de 800 de euro.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în perioada februarie - martie 2021, în repetate rânduri, dar în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au procurat, au deţinut în vederea vânzării şi au vândut comprimate de ecstasy către diverşi consumatori de pe raza judeţului Bihor.

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

În acest dosar au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, dintre care două în Oradea şi una în Hidişelu de Sus, judeţul Bihor, în urma descinderilor fiind ridicate 1.135 de comprimate inscripţionate cu un logo.

Expertiza efectuată a arătat că aceste comprimate conţin un amestec de amfetamină, MDMA şi cocaină, droguri de mare risc.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc, iar Tribunalul Bihor a dispus, miercuri, arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.