Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, depistaţi în trafic în timp ce transportau zeci de miei şi păsări fără documente legale

click.ro
masina politie

Doi bărbaţi au fost depistaţi în trafic în timp ce transportau zeci de miei şi păsări fără documente legale prevăzute de legislaţia sanitar-veterinară, ambii conducători auto fiind sancţionaţi contravenţional, informează, joi, IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor împreună cu un medic veterinar au desfăşurat pe raza judeţului Brăila o acţiune de verificare în trafic a autovehiculelor de transport animale.

În cadrul acţiunii care a avut drept scop depistarea şi sancţionarea transporturilor clandestine, ilegale sau frauduloase de păsări, porci sau alte animale au fost controlate în trafic 56 de vehicule de transport marfă şi 6 autoturisme şi au fost constatate două contravenţii, informează Agerpres.

"Poliţiştii au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 28 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 46 de miei fără a deţine documentele prevăzute de legislaţia sanitar-veterinară. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.200 de lei conform prevederilor H.G. 984/2005. Poliţiştii au mai depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism ce tracta o remorcă cu care transporta 20 de exemplare de păsări vii, fără a deţine documentele prevăzute de legislaţia sanitar-veterinară. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 900 lei", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.