Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Giurgiu, reţinuţi după ce ar fi sustras produse din depozitul unei societăţi comerciale

Doi bărbaţi, cu vârste de 18 şi 37 de ani, din comuna Săbăreni, au fost reţinuţi de poliţişti după ce la locuinţele acestora au fost descoperite de către poliţişti bunuri sustrase de la o societate comercială din aceeaşi localitate, potrivit Agerpres.

'Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi, la finalul săptămânii trecute, prin plângere scrisă, de către reprezentanţii unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare, din incinta depozitului societăţii, situat în comuna Săbăreni, judeţul Giurgiu. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti a fost stabilit faptul că, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie 2022, doi bărbaţi, de 18, respectiv 37 de ani, din comuna Săbăreni, judeţul Giurgiu, ar fi sustras produse alimentare şi nealimentare, din incinta depozitului societăţii comerciale', se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Marţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au fost puse în executare două mandate de percheziţie la locuinţele celor doi, fiind descoperite o parte dintre bunurile sustrase.

În urma probatoriului administrat, cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri procedurale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.