Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Gorj, care nu au oprit la semnalele poliţiştilor, au fost depistaţi cu alcoolemii 0,66 şi 1,1 la mie

Doi bărbaţi care nu au oprit la semnalele poliţiştilor, abandonând autoturismul cu care se deplasau şi fugind în pădure, au fost depistaţi cu alcoolemii 0,66 şi 1,1 la mie, se arată într-un comunicat postat, luni, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de un localnic, din comuna Dănciuleşti, despre faptul că, pe raza localităţii, ar circula un autoturism, al cărui conducător auto este posibil să fie băut, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

"Poliţiştii au identificat în trafic un autoturism care nu a oprit la semnalele regulamentare ale agenţilor de poliţie, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat poliţişti pe un drum lateral pe raza comunei Dănciuleşti. Continuând cercetările în zonă, în liziera pădurii, la aproximativ 40 metri de autoturism, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 19 şi 38 de ani, din comuna Dănciuleşti, care au refuzat să precizeze cine a condus autoturismul. Iniţial, cele două persoane au refuzat să fie testate cu aparatul etilotest, dar în timp ce erau conduse la spital pentru recoltarea de probe biologice, au fost de acord cu testarea", se arată în comunicat.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul celor doi au rezultat alcoolemii de 0,66 mg/l şi 1,1 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduşi la spital, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.