Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați, din Gorj și Argeș, au murit în timp ce se aflau la serviciu

www.realitatea.net
ambulanță accident

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, angajat al unei societăţi din judeţul Vâlcea, a decedat miercuri dimineaţa după ce s-a răsturnat cu TAF-ul în pădure, au informat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj. Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc în zona Peşteana Jiu.

"Vă transmitem primele informaţii despre un eveniment mortal, victima fiind un bărbat, în vârstă de 58 ani, deservent utilaj, salariat al unei societăţi cu sediul în judeţul Vâlcea, care s-a răsturnat cu TAF-ul în pădure, în zona Peşteana Jiu. La faţa locului s-a deplasat un inspector de muncă", au transmis reprezentanţii ITM Gorj. Inspectoratul de Poliţie Judeţean a anunţat că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Un alt bărbat de 49 de ani a murit, miercuri, în timp ce efectua lucrări de întreţinere la calea ferată, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au fost sesizaţi că, în urma intervenţiei unui echipaj medical în zona căii ferate din cartierul Prundu, pe raza municipiului Piteşti, ca urmare a faptului că un bărbat a acuzat o stare de rău, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul celui în cauză. Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 49 de ani, din comuna Mădulari, judeţul Vâlcea, angajat al Secţiei de reparaţii linii Craiova, se afla în zona căii ferate împreună cu o echipă de lucru, efectuând lucrări pe tronsonul cuprins între staţiile Bradu Rafinărie şi Goleşti", se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în acest caz va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul, pentru stabilirea cauzelor morţii urmând să fie dispusă efectuarea unei autopsii, mai informează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.