Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Ideciu de Sus şi Luduş, arestaţi preventiv după ce au lovit poliţişti aflaţi în misiune

Foto aradon.ro
politia crima Arad

Judecătoria Reghin şi Judecătoria Luduş au emis mandate de arestare preventivă pe numele a doi bărbaţi, unul din localitatea Ideciu de Sus şi unul din oraşul Luduş, după ce aceştia au lovit poliţiştii care interveneau pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice potrivit Agerpres.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a anunţat, miercuri, că, în urmă cu o zi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reghin cu propunere de arestare preventivă faţă de o persoană de o persoană de sex bărbătesc, în vârstă de 42 ani, faţă de care la data de 20 aprilie s-a dispus măsura preventivă a reţinerii.

Acesta, la data de 19.04.2020, în jurul orelor 22,20, a lovit un agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care a fost solicitat să se deplaseze în localitatea Ideciu de Sus pentru restabilirea ordinii.

"Conform actului medico-legal agentul de poliţie a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 5 zile de îngrijiri medicale. În cauză, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a persoanei cercetată pentru 30 zile. Urmărirea penală este efectuată pentru infracţiunile de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare (...) şi va fi continuată de procuror", a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, într-un comunicat de presă.

De asemenea, Judecătoria Luduş a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Luduş, de luare a măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile, faţă de inculpatul B.C.A., cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce acesta a lovit doi poliţişti.

"În fapt, s-a reţinut că în data de 20.04.2020 in jurul orelor 19.30, agenţii de poliţie T.M şi B.O., din cadrul Poliţiei Oraşului Luduş, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan pe raza oraşului Luduş, împrejurare în care au fost agresaţi fizic de către inculpatul B.C.A., care prin acţiunile sale violente a produs indignarea martorilor la eveniment, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică. Menţionăm că măsurile dispuse în prezenta cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în nici un fel principiul prezumţiei de nevinovăţie", a arătat Pachetul de pe lângă Judecătoria Luduş, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.