Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați din Ilfov sunt investigați pentru furtul a 250.000 de lei și bijuterii în valoare de 50.000 de lei dintr-o locuință din Bragadiru

ipj cluj
politia

Doi brbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii şi procurorii din Ilfov, fiind suspectaţi că, la începutul lunii decembrie, au intrat într-o locuinţă din Bragadiru şi au furat 250.000 de lei, dar şi bijuterii de 50.000 de lei.

”La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 2 percheziţii în judeţul Ilfov şi Municipiul Bucureşti, la domiciliile a 2 bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei de furt calificat. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 8 decembrie 2023, cei doi bărbaţi, în vârstă de 38 şi 33 de ani, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate din oraşul Bragadiru, de unde ar fi sustras 250.000 de lei şi mai multe bijuterii, valoarea prejudiciului fiind stabilită la aproximativ 300.000 de lei”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat bijuterii, sume de bani (7.000 de lei si 300 de euro), 3 telefoane mobile, 2 staţii de emisie receptie şi 2 autoturisme.

”De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele în cauză  fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru cercetări. În urma probatorului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de cei 2 bărbaţi, urmând ca în cursul zilei de 17 ianuarie a.c., să fie prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.