Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din județul Satu Mare au fost reţinuţi pentru cămătărie

perchezitii

Doi bărbaţi din judeţul Satu Mare au fost reţinuţi pentru cămătărie, fiind confiscaţi bani, telefoane şi cartele SIM, în urma unor percheziţii desfăşurate marţi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii de investigaţii criminale din Negreşti Oaş, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş, au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar de camătă, scrie agerpres.ro.

Citește și: Claudiu Năsui, declaraţie dură la Florin Roman: ‘Care e şmecheria? Dacă declari că nu ai domiciliu în Bucureşti, primeşti diurne suplimentare’

"Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraş Negreşti Oaş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, a poliţiştilor criminalişti şi a poliţiştilor din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Negreşti Oaş, au desfăşurat o acţiune, pe raza oraşului Negreşti Oaş, vizând 3 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de camătă. În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării 29.280 de lei, 1.750 de euro, telefoane mobile, cartele SIM precum şi o macetă. Faţă de doi bărbaţi, de 45, respectiv 51 de ani, ambii din Negreşti Oaş, poliţiştii au dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore", precizează sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.