Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați din Olt, ținuți cu forța în sediul unei firme și obligați să plătească 25.000 de lei

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi bărbați au fost ținuți cu forța în sediul unei firme din comuna Bălteni, Județul Olt, și obligați să plătească 25.000 de lei. Trei bărbați au fost arestați preventiv în acest caz.

Potrivit IPJ Olt, în 28 septembrie, polițiștii au fost sesizați de doi bărbați, din comuna Ivești, județul Galați, cu privire la faptul că, în 26 septembrie, mai multe persoane, prin amenințări și acte de violență, i-ar fi deposedat de aproximativ 5.200 de euro și i-ar fi ținut împotriva voinței lor la sediul unei firme din comuna Bălteni, Județul Olt, în scopul de obține de la aceștia o altă sumă de bani, respectiv 25.000 de lei, suma ce a fost și obținută de către aceștia, conform mediafax.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, șantaj și lipsire de libertate.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat patru persoane bănuite de comiterea faptelor, respectiv doi bărbați de 47 și 40 de ani, ambii din comuna Bălteni, o femeie de 52 de ani, din municipiul Slatina și un cetățean străin de 29 de ani, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

După administrarea probatoriului, luni, 23 octombrie, pe numele celor 3 bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar marți au fost prezentați Judecătoriei Slatina, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.